Rektör Ayrancı 11. Kalkınma Planı Toplantısına Katıldı

Okuduğunuz haber
VEGAN LEZZETLER ATÖLYEDE

ESO’dan, Nefes Kredisi için yeni hamle

Anasayfa   /    Güncel    /    VEGAN LEZZETLER ATÖLYEDE

VEGAN LEZZETLER ATÖLYEDE

Adnan Menderes Üniversitesi Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Topluluğu tarafından Vegan Beslenme Atölyesi etkinliği düzenlendi, 30 Mart 2018 tarihinde beslenme ilkeleri laboratuvarında gerçekleşti.

GÜNCEL      06 Nisan 2018 - 11:31     0

VEGAN LEZZETLER ATÖLYEDE

Etkinliğe, topluluk üyeleri, beslenme ve diyetetik bölümü öğretim üyeleri ve Diyetisyen Kevser Başkara katıldı. Vegan Diyetisyen Kevser Başkara vegan beslenme konusunda öğrencilerin sorularını yanıtlayarak kendi deneyimlerini aktardı.

 Başkara “Vegan kek, sürk, kurabiye, karnabaharlı kısır ve daha pek çok vegan lezzetten menü çıkaran öğrencilerimiz beni çok mutlu etti. Vegan beslenmeye ilgi duyan meslektaşlarımı görünce çok mutlu oldum. Çünkü, vegan beslenmeyi anlatmak diyetisyenlerin işi. Genç meslektaşlarımın fark yaratacaklarına inanıyorum.” diye konuştu.

 Stajyer diyetisyen Lale Nesil ise  “Bu etkinlik ile vegan beslenmeyi tercih eden danışanlarımızı daha iyi anlamak ve yardımcı olmak istiyoruz. Bu tarifler ile süte, yumurtaya alerjisi olan hastalarımız için de alternatifler oluşturduk.” dedi.

Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Topluluğu Danışmanı Doç. Dr. Dide Kılıçalp Kılınç tarafından Kevser Başkara’ya katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edilmesi ile etkinlik sona erdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

Örnek Resim